Digiõpik pöörab kooli…

Kutsume teid pärast pikka suvepuhkust taas kaasa lööma digiõpikuid ning digiõppevara käsitleval konverentsil “Digiõpik pöörab kooli…", mis leiab aset reedel, 18.septembril Tallinna Ülikoolis. Tutvustame äsja lõppenud digiõpikute rakendusuuringu Learnmix tulemusi, räägime HTM digiõppevara programmist, arutleme paneeldiskussioonis kas ja kuidas digiõpik mõjutab haridusstrateegias kavandatud digipööret, uurime lähemalt digiõpikute ärimudeleid, tehnilisi lahendusi ning muutuvat õpikäsitust väiksemates töötubades, tutvustame Soome-Eesti Hariduspilve visiooni ning demome peagi valmivat digiõppevara platvormi eKoolikott.

Konverentsi pealkirja lõpp on meelega jäetud õhku, kutsudes iga osalejat enda poolt lisama kolme punkti asemel rohkem või vähem radikaalset lõppu, nt. “Digiõpik pöörab kooli pea peale”, “Digiõpik pöörab kooli digiajastusse”, “Digiõpik pöörab kooli õpikäsituse”, “Digiõpik pöörab kooli vähe" jne.

Ürituse täpsem päevakava on järgmine:

TLÜ Astra õppehoone ruum A-543

10.00 Konverentsi avamine: Digitehnoloogiate instituudi juhataja

10.10 Learnmix projekti tulemustest (M.Laanpere, T.Väljataga)

10.40 Digiõppevara programmist (HTM esindaja)

11.00 Paneeldiskussioon: Miks/kas/kuidas digipööret peaks alustama digiõpikust?

12.00 Lõuna

 

Ruumid T-409, A-440, A-447, (A-428)

13.00 Kolm paralleelset töötuba: Digiõpikute ärimudelid (A-440), Digiõpikute tehnilised lahendused (T-409), Digiõpik ja muutuv õpikäsitus (A-447)

14.30 Kohvipaus

 

Ruum A-543

15.00 Kuidas saavad Eesti õpikukirjastused ja õpetajad kasutada Soome Hariduspilve? (EduCloud RY)

15.30 Digiõppevara platvormi eKoolikott tutvustus (Net Group)

16.00 Lõpp

 

Lisaks pakume teile võimalust lõuna- ja kohvipausi ajal tutvustada ka teie endi tegemisi digiõpikute vallas teile sobiva meediumi vahendusel (poster, demo arvutis, jne.). Andke Terjele (terjev[ät]tlu.ee) või Mardile (mart.laanpere [ät] tlu.ee) eelnevalt teada oma posterettekande soovist ja ootustest pinnale/ruumile.

 

Konverentsil osalemine on tasuta, lõunasöök on osaleja oma kulul. Kui plaanite osaleda, siis palun registreeruge hiljemalt 16. septembriks aadressil: http://goo.gl/forms/WG74yj5Fal.

 

Seda kutset võib levitada ka teistele teemast tõsisemalt huvitatutele.

Kohtumiseni konverentsil!

Comments are closed.

Post Navigation