Konverents “Tulevikuklass”

Tallinna Ülikool ning Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) korraldavad 28. oktoobril TLÜ konverentsikeskuse Mare maja Tallinna saalis (Uus-Sadama 5, ruum M218) konverentsi Tulevikuklass.com, alapealkirjaga Tehnoloogia, innovatsioon ja tuleviku klassiruum: IKT ettevõtete roll Eesti haridusuuenduses.

Konverentsi eesmärgiks on kaasata Eesti IKT ettevõtete, õpikukirjastuste, haridusministeeriumi, koolide ja ülikoolide esindajad ühisesse vestlusringi, et määratleda, mida tähendab õppimine digiajastul ning milliseid nõudmisi esitab see erinevatele õppevormidele, -materjalidele, -väljunditele ning tuleviku klassiruumile.

Lisaks Eesti oma ettekannetele on konverentsil kavas ettekanded Skandinaaviamaade kogemusest tahvelarvutite kasutamisel koolides ning Eesti hariduse arengukavadest. Konverentsil osalejad saavad võimaluse kogeda õpilase rolli ühes tuleviku klassiruumi koolitunnis, mis on rajatud äsjaavatud TLÜ Haridusinnovatsiooni Keskusesse. Päeva lõpetab arutelu, mille teemaks on tuleviku klassiruum ja IKT ettevõtjate roll selle arendamises.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation